Επιχείρηση με κάνναβη έστησαν στη Λάρνακα - Οι 15,500 ευρώ και τα στοιχεία σε οικία έστειλαν και δεύτερο στο κελί

Επιχείρηση με κάνναβη έστησαν στη Λάρνακα - Οι 15,500 ευρώ και τα στοιχεία σε οικία έστειλαν και δεύτερο στο κελί

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με υπόθεση φυτών κάνναβης που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες Σάββατο 16 Ιανουαρίου με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος, κάτοικος επαρχίας Λεμεσού. Σε έρευνα που έγινε χθες το απόγευμα στην οικία του, ανευρέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 15,550 ευρώ, μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης και 22 σπόροι κάνναβης. 

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου είχει συλληφθεί 40χρονος, στην οικία του οποίου είχε εντοπιστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός υπνοδωματίου, ένα τεχνητό φυτώριο στο οποίο καλλιεργούνταν έξι φυτά κάνναβης ύψους 50-60 εκατοστά. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τόσο τα φυτά όσο και εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια. Επίσης, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE