Το τρέιλερ-φωτιά του Survivor - Η Ελίζαμπεθ επιτίθεται λεκτικά στην Κάτια -ΒΙΝΤΕΟ

Το τρέιλερ-φωτιά του Survivor - Η Ελίζαμπεθ επιτίθεται λεκτικά στην Κάτια -ΒΙΝΤΕΟ

«Πως είναι μια βασίλισσα που ξαφνικά της πετάς το στέμμα; Σα να φοράει μια μάσκα» λέει χαρακτηριστικά

Το Survivor συνεχίζεται και το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Κάτια Ταραμπανκό συνεχίζει να απουσιάζει από την παραλία και να βρίσκεται στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος υγείας.

Και ενώ η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ακόμη αμφίβολη, το μοντέλο δέχεται λεκτική επίθεση από την συμπαίκτριά της, Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Όταν έφερα εγώ δυο νίκες, πιστεύω πως αυτό τη συνέτριψε. Αυτό ήταν. Πως είναι μια βασίλισσα που ξαφνικά της πετάς το στέμμα;

Σα να φοράει μια μάσκα. Όταν θα βγάλει τη μάσκα και θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο, τότε μπορώ να έχω και μια ξεκάθαρη εικόνα για την Κάτια» λέει χαρακτηριστικά η Ελίσαμπεθ Ελέτσι.

Παράλληλα στο επεισόδιο της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μια ακόμη σκληρή μάχη σε ένα αγώνισμα επάθλου.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

ΑΠΟ Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE