Στο €1,65 δισ. οι εγγυήσεις της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2019

Στο €1,65 δισ. οι εγγυήσεις της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2019

Στο €1,65 δισεκατομμύρια ανέρχονταν οι συνολικές εγγυήσεις (one off guarantees) της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2019, εξαιρουμένου του χρέους της Κυβέρνησης, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας. 

Από αυτά τα €413,7 εκ. αφορούσαν κρατικές εγγυήσεις σε δημόσιους οργανισμούς και €561 εκ. σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Σημειώνεται ότι το 2013 οι εγγυήσεις της Γενικής Κυβέρνησης είχαν ανέλθει στα €2,87 δισ. εκ των οποίων τα €819,6 εκ. αφορούν εγγυήσεις σε δημόσιους οργανισμούς. Οι εγγυήσεις σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς ανέρχονταν στο €1,01 δισ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE