ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα εμβολιασμού των επομένων ημερών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα εμβολιασμού των επομένων ημερών

Από σήμερα, 15 Ιανουαρίου μέχρι την Δευτέρα 18 του μηνός, και μεταξύ των ωρών 8.00 – 18.00 θα γίνεται εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας, ανακοίνωσε στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» καλώντας ταυτόχρονα τους άνω των 65 ετών να στείλουν μήνυμα σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του «υπουργείου» για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σήμερα και αύριο στο νέο νοσοκομείο Λευκωσίας εμβολιάζονται νοσηλευτικό προσωπικό και όλοι οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου της κατεχόμενης Λευκωσίας, που είναι το μεγαλύτερο και εκεί λειτουργεί το κέντρο πανδημίας.

Την Κυριακή, αναφέρει η ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας», θα εμβολιαστούν οι επαγγελματίες υγείας σε ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία στην περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας. Στις περιοχές Λεύκας και Μόρφου οι εμβολιασμοί του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού θα γίνουν στο γενικό νοσοκομείο Μόρφου, στην Κερύνεια στο αντίστοιχο της κατεχόμενης πόλης και στην Αμμόχωστο οι επαγγελματίες υγείας των «επαρχιών» Αμμοχώστου και Τρικώμου.

Aπό ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE