ΚΥΠΡΟΣ: 17χρονος στο Νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού με σοβαρά συμπτώματα – Χωρίς υποκείμενα νοσήματα
15.01.2021 - 11:37
Ένας νεαρός νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Αναφοράς Αμμοχώστου, με σοβαρά συμπτώματα σύμφωνα με τη Διευθύντρια, Αμαλία Χατζηγιάννη.
Όπως ανάφερε η Διευθύντρια του Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο 17χρονος μετά από διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό, νοσηλεύεται με συμπτώματα μέτριας λοίμωξης αναπνευστικού.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 17χρονος δεν έχει κάποια υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο λόγω κορωνοϊού παρουσίασε πνευμονία και τα συμπτώματα είναι σοβαρά. Νοσηλεύεται για προληπτικούς και για θεραπευτικούς λόγους.
Να σημειωθεί ότι η κα. Χατζηγιάννη τόνισε ότι δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ακόμα και νεαροί άνθρωποι δεν μπορούν να νοσήσουν από τον ιό.
Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.