Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Εφικτός ο στόχος για ανάπτυξη 6% της γαλλικής οικονομίας φέτος

Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Εφικτός ο στόχος για ανάπτυξη 6% της γαλλικής οικονομίας φέτος

Ο υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ δήλωσε σήμερα ότι η πρόβλεψη για ρυθμό ανάπτυξης 6% της γαλλικής οικονομίας το 2021 παραμένει εφικτή και πως ο ίδιος είναι βέβαιος για ισχυρή ανάκαμψη έως το τέλος του έτους.

«Είμαι πραγματικά πολύ βέβαιος ότι το δεύτερο κομμάτι του 2021 θα είναι καλό για τη γαλλική οικονομία», δήλωσε ο Λεμέρ σε συνέντευξή του στη διάσκεψη Reuters Next. Ωστόσο προειδοποίησε: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και επιφυλακτικοί διότι ο ιός μάς έχει ξεγελάσει πολλές φορές».

Ο υπουργός δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τους αρχικά αργούς ρυθμούς κυκλοφορίας του εμβολίου κατά της COVID-19 στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE