ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν 307 Αιγύπτιοι ιατροί από την αρχή της πανδημίας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απεβίωσαν 307 Αιγύπτιοι ιατροί  από την αρχή της πανδημίας

Άλλοι τέσσερις ιατροί απεβίωσαν στην Αίγυπτο από κορωνοϊό, με τα μέλη του Ιατρικού Συνδικάτου να μετρούν μέχρι σήμερα 307 θύματα από την παγκόσμια πανδημία, από τότε που εμφανίστηκε στην Αίγυπτο, στις 14 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.  

Ο τελευταίος θλιβερός απολογισμός είναι τρεις γιατροί από το Κάιρο και ένας από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας. 

Να σημειωθεί ότι μόνον από την αρχή του έτους 2021 μέχρι σήμερα, τουλάχιστον 31 Αιγύπτιοι γιατροί υπέκυψαν από επιπλοκές του κορωνοϊού. 
 
Μέχρι σήμερα, η Αίγυπτος μετράει συνολικά 8.362 θύματα από τον κορωνοϊό.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE