ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς άλλοι τρεις νεκροί – Ο αριθμός των σημερινών (14/01) κρουσμάτων

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς άλλοι τρεις νεκροί – Ο αριθμός των σημερινών (14/01) κρουσμάτων

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2021:

– Τρία άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 166.

– 202 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 59 σε σοβαρή κατάσταση.

– Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 10,328 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

– 241 (ποσοστό θετικότητας: 2,33%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 28,365.

Δείτε αναλυτικά στο Themaonline ΕΔΩ, τα σημερινά (14/01) αποτελέσματα.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς άλλοι τρεις νεκροί – Ο αριθμός των σημερινών (14/01) κρουσμάτων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE