Την πρώτη Φεβρουαρίου ανακοινώνει τους υποψήφιους για τις βουλευτικές ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Την πρώτη Φεβρουαρίου ανακοινώνει τους υποψήφιους για τις βουλευτικές ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος

Συνεδρίασε χτες μέσω τηλεδιάσκεψης το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε ενημέρωση τόσο από τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όσο και από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη για τρέχοντα ζητήματα όπως είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον προϋπολογισμό, το κυπριακό και τις επόμενες κινήσεις που αναμένονται, όπως και τη μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 
Περαιτέρω το Πολιτικό Γραφείο έχει εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου κ. Νεοφύτου ώστε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές, να μεταφερθεί από τις 15 Ιανουαρίου που είχε αρχικά αποφασιστεί, τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, μετά και τη λήξη των διαταγμάτων και των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE