Την πρώτη Φεβρουαρίου ανακοινώνει τους υποψήφιους για τις βουλευτικές ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Την πρώτη Φεβρουαρίου ανακοινώνει τους υποψήφιους για τις βουλευτικές ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος

Συνεδρίασε χτες μέσω τηλεδιάσκεψης το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε ενημέρωση τόσο από τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όσο και από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη για τρέχοντα ζητήματα όπως είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον προϋπολογισμό, το κυπριακό και τις επόμενες κινήσεις που αναμένονται, όπως και τη μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 
Περαιτέρω το Πολιτικό Γραφείο έχει εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου κ. Νεοφύτου ώστε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές, να μεταφερθεί από τις 15 Ιανουαρίου που είχε αρχικά αποφασιστεί, τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, μετά και τη λήξη των διαταγμάτων και των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE