Πέθανε ξαφνικά στα 38 της χρόνια γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ

Πέθανε ξαφνικά στα 38 της χρόνια γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Χόλιγουντ η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Jessica Campbell. Η 38χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου, όμως, ο θάνατός της έγινε γνωστός την Τετάρτη 13/1.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η οικογένειά της στο TMZ, την ημέρα που πέθανε η Jessica πήγε στη δουλειά της κανονικά και επέστρεψε στο σπίτι για να επισκεφτεί τη μητέρα και τη θεία της. Σύμφωνα με την ξαδέρφη της, πήγε στο μπάνιο αλλά δεν βγήκε ποτέ και όταν η θεία της πήγε να την ελέγξει την βρήκε λιπόθυμη στο πάτωμα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε συμπρωταγωνιστήσει με τη Ρις Γουίδερσπουν στην ταινία «Σκάνδαλα στα θρανία» του 1999. Μάλιστα, η ηθοποιός είναι συγκλονισμένη με τον θάνατο της φίλης της, την οποία αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter. Μάλιστα, σε αυτό γράφει πως το να δουλεύει μαζί της ήταν μία απόλαυση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE