Πρωτάθλημα Futsal: «Κοντράρεται» με Αραράτ η ΑΕΚ

Πρωτάθλημα Futsal: «Κοντράρεται» με Αραράτ η ΑΕΚ

Οι ζωντανές μεταδόσεις του Πρωταθλήματος Futsal από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ συνεχίζονται σήμερα και ώρα 19:00.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Αραράτ στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας της Ομόνοιας με την ΑΕΛ αναβλήθηκε λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας και θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στην Κύπρο την Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας MVFC Berettyóújfalu, στο πλαίσιο της φάσης των 32 της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League.

Ρεπό για την πρωτοπόρο ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η βαθμολογία είναι διαμορφωμένη ως ακολούθως:

1. ΑΠΟΕΛ 4 24-11 10
2. Ομόνοια Λευκωσίας 3 10-6 7
3. ΑΕΛ 3 15-16 4
4. Αραράτ 3 8-12 1
5. ΑΕΚ Λάρνακας 3 6-18 0

The post Πρωτάθλημα Futsal: «Κοντράρεται» με Αραράτ η ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE