ΛΕΜΕΣΟΣ: Διευθετήθηκε το θέμα με τον 50χρονο άστεγο στη Λεμεσό – Θα γίνουν συστάσεις στον ξενοδόχο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διευθετήθηκε το θέμα με τον 50χρονο άστεγο στη Λεμεσό – Θα γίνουν συστάσεις στον ξενοδόχο

Λήξαν θεωρείται το ζήτημα με τον 50χρονο άστεγο στη Λεμεσό που διαμένει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας την πόρτα του δωματίου του 50χρονου χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης 13/1 ο ξενοδόχος ζητώντας του να εγκαταλείψει το χώρο καθώς ισχυρίστηκε ότι είχε προκύψει πρόβλημα με τις πληρωμές από τις αρμόδιες Αρχές.

Όπως πληροφορούμαστε η πρακτική που εφάρμοσε ο ξενοδόχος έχει ενοχλήσει και αναμένεται να  γίνουν συστάσεις ώστε να μην υπάρξει άλλο παρόμοιο περιστατικό.

Πηγή από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ότι το θέμα έχει διευθετηθεί και από πλευράς Υπουργείου είχαν γίνει όλες οι ενέργειες ώστε ο 50χρονος να συνεχίσει να διαμένει στο χώρο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε και με τον 50χρονο ενημερώνοντας τον ότι το θέμα έχει λυθεί με τον άστεγο συνάνθρωπο μας να ευχαριστεί όλους όσοι ενεπλάκησαν ώστε να έχει κάπου να κοιμηθεί. Ζήτησε παράλληλα από το Υπουργείο να εξετάσει την αίτηση του για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE