Τα ίδια ΞΑΝΑ με Μποτεάκ!

Τα ίδια ΞΑΝΑ με Μποτεάκ!

Για κόμη ένα παιχνίδι έμεινε στον πάγκο ο Έρικ Μποτεάκ και οι Ομονοιάτες αναρωτιούνται τι έγινε.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας με τον Απόλλωνα οι φίλοι της Ομόνοιας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την επιλογή Μπεργκ να αφήσει το Γάλλο εξτρέμ ξανά στον πάγκο.

Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος μετά τον τραυματισμό που είχε στη Γρανάδα στις 26 Νοεμβρίου έχασε τα παιχνίδια με Ερμή, ΑΠΟΕΛ και Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε ως αλλαγή με Καρμιώτισσα, Ανόρθωση και ΑΕΚ όμως στα τελευταία δύο ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ ο Μπεργκ τον κράτησε στον πάγκο και για αυτό το λόγο αναπτύχθηκαν διάφορες… θεωρίες για τους λόγους που δεν τον βάζει ο Νορβηγός κόουτς.

Επίσημα πάντως αλλά και ανεπίσημα δεν βγαίνει κάποια πληροφορία προς τα έξω και απλά είναι επιλογή του Μπεργκ να τον κρατάει στον πάγκο.

The post Τα ίδια ΞΑΝΑ με Μποτεάκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE