Τα ίδια ΞΑΝΑ με Μποτεάκ!

Τα ίδια ΞΑΝΑ με Μποτεάκ!

Για κόμη ένα παιχνίδι έμεινε στον πάγκο ο Έρικ Μποτεάκ και οι Ομονοιάτες αναρωτιούνται τι έγινε.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας με τον Απόλλωνα οι φίλοι της Ομόνοιας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την επιλογή Μπεργκ να αφήσει το Γάλλο εξτρέμ ξανά στον πάγκο.

Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος μετά τον τραυματισμό που είχε στη Γρανάδα στις 26 Νοεμβρίου έχασε τα παιχνίδια με Ερμή, ΑΠΟΕΛ και Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε ως αλλαγή με Καρμιώτισσα, Ανόρθωση και ΑΕΚ όμως στα τελευταία δύο ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ ο Μπεργκ τον κράτησε στον πάγκο και για αυτό το λόγο αναπτύχθηκαν διάφορες… θεωρίες για τους λόγους που δεν τον βάζει ο Νορβηγός κόουτς.

Επίσημα πάντως αλλά και ανεπίσημα δεν βγαίνει κάποια πληροφορία προς τα έξω και απλά είναι επιλογή του Μπεργκ να τον κρατάει στον πάγκο.

The post Τα ίδια ΞΑΝΑ με Μποτεάκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE