Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) 43χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr , τον 43χρονο βρήκε νεκρό ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου. Δεν έδινε σημεία ζωής και μπήκε στο δωμάτιό του για να δει αν είναι καλά. Ο άτυχος άντρας ήταν πεσμένος στο δάπεδο ενώ πάνω στο τραπεζάκι του δωματίου υπήρχε ποσότητα ηρωίνης και χάπια.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός του επήλθε από υπερβολική δόση ουσιών. Η ακριβής αιτία θανάτου θα προκύψει από τη διενέργεια της νεκροτομής.

Ο 43χρονος είναι κάτοικος Αθηνών και επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE