Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση κατά 17,9%, σε ετήσια βάση, σημείωσαν το Νοέμβριο του 2020 οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος ανήλθαν το Νοέμβριο του 2020 στους 23,52 χιλιάδες τόνους, σε σύγκριση με 19,95 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019, σημειώνοντας αύξηση 17,9%. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος αυξήθηκαν κατά 4,5%.

Εξάλλου, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης από αγελαδινό γάλα ανήλθε το Νοέμβριο του 2020 στους 4,48 χιλιάδες τόνους σε σχέση με 4,56 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019. Τον Οκτώβριο του 2020, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης ήταν 4,89 χιλιάδες τόνοι.  

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE