ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παρανόμησαν οι Κύπριοι - Ποια πόλη είχε τις περισσότερες καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παρανόμησαν οι Κύπριοι - Ποια πόλη είχε τις περισσότερες καταγγελίες

Σε 88 καταγγελίες πολιτών και τρεις καταγγελίες που έχουν σχέση με υποστατικά προχώρησε η Αστυνομία μετά από σύνολο 11.059 ελέγχων, το τελευταίο 24ωρο για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι σε σχέση με τις καταγγελίες οι περισσότερες αφορούσαν κυκλοφορία πεζών ή οχημάτων χωρίς sms ή σχετικό έντυπο και άλλες τη μη χρήση μάσκας.

Στην Λευκωσία έγιναν 2055 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες κατά πολιτών, και μία υποστατικού, στη Λεμεσό μετά από 2444 ελέγχους καταγγέλθηκαν 51 πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 2837 έλεγχοι με 13 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο 1195 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο 1682 έλεγχοι με καταγγελίες 9 προσώπων και 2 υποστατικών και στη Μόρφου 606 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Η Τροχαία πραγματοποίησε 243 ελέγχους και η Λιμενική Αστυνομία 27 ελέγχους χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE