ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν αυτοκίνητα στη Λεμεσό για έλεγχο και έπιασαν λαυράκι - Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν αυτοκίνητα στη Λεμεσό για έλεγχο και έπιασαν λαυράκι - Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

Μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν γύρω στις 1.20 χθες το μεσημέρι για έλεγχο στη λεωφόρο Τροόδους στη Λεμεσό, δύο αυτοκίνητα, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε 26χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο οδηγούσε 33χρονος έχοντας ως συνοδηγό 20χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Πάφου.

Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα όπου, στο αυτοκίνητο του 26χρονου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους ενός κιλού, την οποία φέρεται να θεάθηκε να παραδίδει ο 33χρονος. Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό, ενώ στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Συνελήφθησαν και οι τρεις για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) όπου ανακρινόμενοι προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Ακολούθως επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE