Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Οι «δράκοι» προηγήθηκαν στη Μαδέιρα με γκολ του Ντίας (22’), όμως οι Ρότσες (25’) και Ριάσκος (62’) ανέτρεψαν τα δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά, η αποβολή του Κορέια στο 65’ ωφέλησε τους φιλοξενούμενους και εντέλει στο 88’ ήρθε η ισοφάριση από τον Εβανίλσον.
Στο επιπλέον ημίωρο, οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο σκόραραν δύο φορές, με τους Ολιβέιρα (101’) και Ταρέμι (116’) να δίνουν την πρόκριση στην ομάδα τους. Επόμενος αντίπαλος, στους «8», ο νικητής του ζευγαριού Ζιλ Βισέντε-Βισέου.
Νωρίτερα, η Εστορίλ επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Ρίο Άβε παίρνοντας κι αυτή την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στη Μαρίτιμο.
Πηγή: www.sport-fm.gr
The post Πρόκριση με ζόρι για την Πόρτο appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




