Το πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ ο Παπασταύρου – Επιστρέφει λεφτά στους Ομονοιάτες για τα διαρκείας!

Το πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ ο Παπασταύρου – Επιστρέφει λεφτά στους Ομονοιάτες για τα διαρκείας!

Μία εκ των αποφάσεων που πήρε πρόσφατα η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου και αφορά τους φιλάθλους που προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, και δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την Ομόνοια στα παιχνίδια της, μετά και τα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι η επιστροφή χρημάτων τους.

Ουσιαστικά, θα πρέπει, όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας Ομόνοιας της τρέχουσας περιόδου, να ζητήσουν τα χρήματα τους πίσω. Βέβαια, όσοι Ομονοιάτες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας επιθυμούν θα αφήσουν τα χρήματα στο ταμείο της ποδοσφαιρικής εταιρείας για οικονομική στήριξη.

The post Το πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ ο Παπασταύρου – Επιστρέφει λεφτά στους Ομονοιάτες για τα διαρκείας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.