ΘΑΝΑΤΟΣ 32ΧΡΟΝΟΥ: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα

ΘΑΝΑΤΟΣ 32ΧΡΟΝΟΥ: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα

Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση αποδίδεται ο θάνατος 32χρονου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα.

Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου, ύστερα από τραυματισμό του σε εργατικό ατύχημα στις 6 του μήνα, στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος αλλοδαπός, είχε μεταφερθεί το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από τραυματισμό του ενώ εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής σε ανεγειρόμενη κατοικία στο Παραλίμνι.

Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει ότι ο 32χρονος φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο άνδρας διασωληνώθηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 32χρονος νοσηλευόταν στον αναπνευστήρα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ Νοσοκομείου, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου υπέκυψε στα τραύματα του.

Σήμερα ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 32χρονου, η οποία κατέδειξε ότι αιτία θανάτου είναι η «βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ως είναι κατάπτωση εξ ύψους».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE