ΚΥΠΡΟΣ: Χρειάζονται τη βοήθεια μας οι δύο μητέρες των ορφανών παιδιών του Ροδίνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο – ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Χρειάζονται τη βοήθεια μας οι δύο μητέρες των ορφανών παιδιών του Ροδίνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο – ΕΙΚΟΝΕΣ

Έχουν προχωρήσει και ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη λήψη αδειών σχετικά με έρανο για τα τρία ορφανά παιδιά στη Λεμεσό.

Η υπόθεση αφορά τα παιδιά του 37χρονου Ροδίνη Χριστοδούλου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στις 19 Δεκεμβρίου στο δρόμο Αγίου Μάμα – Καπηλείου.

Τα τρία παιδιά ανήκουν σε δύο διαφορετικές οικογένειες, τα δύο παιδιά ηλικίας 10 και 12 ετών είναι με την πρώην σύζυγο του άτυχου 37χρονου, ενώ το τρίτο παιδί ηλικίας 2 ετών ήταν με την σύντροφο του.

Ο έρανος αφορά και τα τρία παιδιά στα οποία θα διαμοιραστεί ισότιμα το ποσό που θα καταφέρει να μαζευτεί από τον έρανο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κύρια ανάγκη είναι η χρηματική εισφορά, εφόσον έχουν δοθεί τρόφιμα άμεσης ανάγκης στις δύο οικογένειες από γνωστή αλυσίδα υπεραγορών.

Παρακάτω υπάρχουν τα σχετικά έγραφα για βοήθεια των δύο οικογενειών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE