Ο Οζίλ «έδειξε» τη μεταγραφή του

Ο Οζίλ «έδειξε» τη μεταγραφή του

Ο Μεσούτ Οζίλ εξέφρασε την αγάπη του ως οπαδός για τη Φενέρμπαχτσε μέσω twitter και δείχνει ότι σύντομα θα μετακομίσει στην Τουρκία για χάρη της.

Το φλερτ του Μεσούτ Οζίλ προς τη Φενέρμπαχτσε συνεχίζεται στο twitter, ενόψει της πιθανής μεταγραφής του στην Τουρκία.

Ο Γερμανός χαφ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ μέσα στον Ιανουάριο, απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου μέσα από τον λογαριασμό του και δεν έκρυψε την αγάπη του για τον τουρκικό σύλλογο, τον οποίο και χαρακτήρισε ουσιαστικά ως «τη Ρεάλ Μαδρίτης της Τουρκίας». Μάλιστα, ερωτηθείς για το μέλλον του, δήλωσε ότι αν μεταγραφεί τελικά στη χώρα από την οποία κατάγεται, τότε θα το κάνει αποκλειστικά για τη Φενέρ.

«Όντας παιδί στη Γερμανία, μεγάλωσα ως οπαδός της Φενέρμπαχτσε. Κάθε Γερμανός-Τούρκος υποστηρίζει μια τουρκική ομάδα όταν μεγαλώνουν στη Γερμανία. Και η δική μου ήταν η Φενέρμπαχτσε. Είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα».

«Φυσικά και θα συνεχίσω την καριέρα μου μετά την Άρσεναλ. Υπάρχουν δύο χώρες που θέλω να παίξω πριν αποσυρθώ. Τουρκία και Η.Π.Α. Αν πήγαινα στην Τουρκία, θα το έκανα μόνο για τη Φενέρμπαχτσε».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ο Οζίλ «έδειξε» τη μεταγραφή του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE