Χριστοφόρου: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα μπαίνουμε για το τρίποντο»

Χριστοφόρου: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα μπαίνουμε για το τρίποντο»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ο Κύπρος Χριστοφόρου

Αναλυτικά: 

«Συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε. Όπως είπαμε ξανά θα μπαίνουμε στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Όλο αυτό που έγινε στην αρχή της σεζόν μας πήρε από κάτω. Μετά τη διακοπή δουλέψαμε και βλέπετε όλοι ποια είναι τα αποτελέσματα».

Για τα ματς με Ανόρθωση και Απόλλωνα: «Είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θα πάμε για τη νίκη».

The post Χριστοφόρου: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα μπαίνουμε για το τρίποντο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE