ΕΛΛΑΔΑ: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

ΕΛΛΑΔΑ:  Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον Άγιο Σώστη στη λεωφόρο Συγγρού τη Δευτέρα 11/1.

Πληροφορίες μου μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, έναν πατέρα και έναν γιο και άλλα δύο άτομα ελαφρύτερα τραυματισμένα.

Η συμπλοκή φαίνεται να έγινε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, με τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τον AΝΤ1 το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Δημοκρέοντος, όταν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας που καθόταν στο σημείο.

Οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Καλλιθέας όπου οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE