Ξεκίνησε η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Moderna στην Ευρώπη

Ξεκίνησε η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Moderna στην Ευρώπη

Ξεκίνησε σήμερα, 11 Ιανουαρίου του 2021, η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Moderna έναντι της Covid-19 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.


Σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τα νεότερα για τη διανομή των εμβολίων της εταιρείας στην Ευρώπη, η Moderna αναφέρει ότι η μεταφορά των εμβολίων της Moderna θα πραγματοποιηθεί από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Kuehne+Nagel, ενώ η διαδικασία θα ξεκινήσει και θα συντονιστεί από τον κεντρικό κόμβο της εταιρείας, για μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της περιοχής ΕΜΕΑ στη Moderna, Dan Staner, δήλωσε πως «πρόκειται για ένα συναρπαστικό ορόσημο και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το εμβόλιο της Moderna στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ευρώπη».

«Η διανομή του εμβολίου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε, «είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα logistics που έχει κληθεί να συντονίσει η εταιρεία μας στα δέκα χρόνια λειτουργίας της».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική, μετά τη συνεδρίαση του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE