Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
«Είναι σημαντικό να ενεργήσουμε και είναι σημαντικό να ενεργήσουμε κατά σοβαρό και αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο Τζιμ ΜακΓκόβερν στο CNN. «Το περιμένουμε στην ολομέλεια την Τετάρτη. Και περιμένουμε ότι θα εγκριθεί».
Ο Τζιμ ΜακΓκόβερν δήλωσε ότι περιμένει ότι οι Ρεπουμπλικανοί του Κονγκρέσου θα αντιταχθούν σε απόφαση με την οποία θα απευθύνεται αίτημα προς τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς να επικαλεσθεί την 25η Τροπολογία για την καθαίρεση του Τραμπ. Στην περίπτωση αυτή, η επιτροπή του θα παρουσιάσει ρύθμιση για την κατάθεση αυτής της απόφασης στην Βουλή προς ψήφισιν και, 24 ώρες μετά, η επιτροπή θα φέρει στην ολομέλεια νέα απόφαση για την παραπομπή.
«Αυτό που έκανε αυτός ο πρόεδρος είναι ασυγχώρητο και πρέπει να λογοδοτήσει», δήλωσε ο Τζιμ ΜακΓκόβερν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις