Σοκ! Εκρηξη και πυρκαγιά σε αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου (εικόνες)

Σοκ! Εκρηξη και πυρκαγιά σε αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου (εικόνες)

Εκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», στην οδό Στουντίου, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία κλήθηκε στις 21.29 χθες Κυριακή για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο, πίσω από το Στούντιο Αλφα, στην οδό Στουντίου, στο Μαρούσι.

Δύναμη που αποτελείτο από 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα έσπευσε στο σημείο και έσβησε την πυρκαγιά. Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η αστυνομία, η οποία επίσημα έκανε λόγο για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, στην προαναφερθείσα διεύθυνση, και ότι από την έρευνα των στοιχείων θα διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για βομβιστική ή εμπρηστική ενέργεια.

Ο δημοσιογράφος και υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», Γιώργος Σφακιανάκης, στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο, βρισκόταν τη στιγμή της έκρηξης στο στούντιο και συντόνιζε την εκπομπή του Μένου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live». Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ανέφερε ότι πιθανόν η ενέργεια να μην είχε ως αποδέκτη τον ίδιο αλλά τον παρουσιαστή της εκπομπής Μένιο Φουρθιώτη.

Η έκρηξη ήταν εκκωφαντική αλλά δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί. Δίπλα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μετέβη στο Τμήμα Αμαρουσίου προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Τα στούντιο του «Ε» συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τα στούντιο και τα γραφεία παραγωγής των ψυχαγωγικών εκπομπών του Σκάι.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE