Ιταλία: Βρέθηκε η νέα «ασθενής 1» του κορωνοϊού που δεν ήταν τελικά ένα 4χρονο παιδί

Ιταλία: Βρέθηκε η νέα «ασθενής 1» του κορωνοϊού που δεν ήταν τελικά ένα 4χρονο παιδί

Ανατροπή φαίνεται πως σημειώνεται όσον αφορά τον «ασθενή 1» του κορονοϊού στην Ιταλία. Γιατροί στη χώρα ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν μια γυναίκα 25 ετών από το Μιλάνο, η οποία μολύνθηκε με την Covid-19 τον Νοέμβριο του 2019.

Έως τώρα ο «ασθενής 1» της Ιταλίας θεωρούταν ένα παιδί 4 ετών, που είχε μολυνθεί τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ασθενής της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας είχε παρουσιάσει δερματικό εξάνθημα, το οποίο είναι από τα πιο σπάνια συμπτώματα του κορονοϊού.


Η σχετική έρευνα πραγματοποιήθηκε με βιοψίες στις οποίες προχώρησαν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μιλάνου, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ογκολογίας και του Ιταλικού Διαγνωστικού Κέντρου, που εδρεύουν στην ιταλική συμπρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.