Έντονη κινητικότητα – Οι προτάσεις για δανεισμό του Εσίτι

Έντονη κινητικότητα – Οι προτάσεις για δανεισμό του Εσίτι

Εντονη κινητικότητα υπάρχει το τελευταίο 24ωρο γύρω από το θέμα του ενδεχόμενου δανεισμού του Αντερσον Εσίτι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «metrosport.gr», πέρα από την κρούση που έκανε η Γκέζτεπε, στα γραφεία της Τούμπας έχουν φτάσει από το πρωί ακόμη δύο προτάσεις για εξάμηνο δανεισμό του Νιγηριανού μέσου με οψιόν αγοράς. Πρόκειται για προτάσεις από μία άλλη τουρκική και μία ρωσική ομάδα.

Όπως και η Γκέζτεπε, έτσι και αυτές οι δύο ομάδες, καλύπτουν ολόκληρο το συμβόλαιο του Εσίτι για το επόμενο εξάμηνο, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνουν κάποιους άλλους πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους για τον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα έχουν ήδη αρχίζει να σκέφτονται πολύ σοβαρά την παραχώρηση του Εσίτι και για τον επιπλέον λόγο ότι έτσι θα ανοίξει χώρος για ενταχθεί μέσος με άλλα χαρακτηριστικά στην ομάδα και κατά συνέπεια αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

The post Έντονη κινητικότητα – Οι προτάσεις για δανεισμό του Εσίτι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE