Εξ αποστάσεως η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου στα ελληνικά Πανεπιστήμια

Εξ αποστάσεως η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου στα ελληνικά Πανεπιστήμια

Εξ αποστάσεως θα γίνει η εξεταστική του τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου στα ελληνικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Παιδείας, Άγγελο Συρίγο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αρμόδιος για θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας σημείωσε ότι η ηγεσία του Υπουργείου κινείται στη λογική να μη λειτουργήσουν δια ζώσης τα πανεπιστήμια μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Ο κ. Συρίγος πρόσθεσε, παράλληλα, ότι για το εαρινό εξάμηνο η πρόθεση του υπουργείου είναι να υπάρξει μία λύση, δηλαδή είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως μαθήματα, αναλόγως των επιδημιολογικών δεδομένων και των εισηγήσεων των ειδικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE