Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μπορεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor να είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο η παίκτρια των Διασήμων δεν αγωνίστηκε στο σημερινό έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο λόγος που δεν είδαμε την Κάτια σήμερα στον στίβο μάχης, είναι γιατί έχει μεταφερθεί σε κλινική.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος οι Διάσημοι γυρνώντας στην καλύβα εξήγησαν στη νέα παίκτρια, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τι συνέβη και η Κάτια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Αισθανόταν χάλια σήμερα, το έλεγε όλη μέρα. Ότο ζαλιζόταν, ότι η κοιλιά της… Φαινόταν χάλια!», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Έλεγε ότι καταρρέει το σώμα της», πρόσθεσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE