ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε κατηγορίες στον ύποπτο για τη διοργάνωση της χθεσινής διαμαρτυρίας - Έρευνα στο σπίτι του

ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε κατηγορίες στον ύποπτο για τη διοργάνωση της χθεσινής διαμαρτυρίας - Έρευνα στο σπίτι του

Πέντε κατηγορίες αντιμετωπίζει άνδρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος θεωρείται εκ των διοργανωτών εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 50 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν χθες στο ΓΣΠ και από εκεί οι ιδιοκτήτες τους πορεύτηκαν προς την Πλατεία Ελευθερίας και στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, φώναξαν διάφορα συνθήματα και γύρω στις 18:30 διαλύθηκαν ειρηνικά.

Αφού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα, μέλη της Δύναμης προχώρησαν σε έρευνα στην οικία άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικου χωριού της επαρχίας Λάρνακας.

Από την έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και έξι αμπούλες που περιείχαν αναβολικές ουσίες.

Ο 41χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζει πέντε συνολικά κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, αμέλεια για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, παράνομη προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών και απαγορευμένης ουσίας και παράνομη κυκλοφορία απαγορευμένου φαρμάκου στη Δημοκρατία χωρίς άδεια.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE