Πρόβλημα με Μπερτόγλιο

Πρόβλημα με Μπερτόγλιο

Νέο θέμα προέκυψε στον Άρη εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Φακούντο Μπερτόγλιο, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο από χτύπημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο και ως εκ τούτου αναμένεται και το αυριανό πρόγραμμα ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Εκτός πλάνων παραμένει ο Έργκις Κάτσε που ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τους «Ζωσιμάδες».

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Πρόβλημα με Μπερτόγλιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE