Πρόβλημα με Μπερτόγλιο

Πρόβλημα με Μπερτόγλιο

Νέο θέμα προέκυψε στον Άρη εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Φακούντο Μπερτόγλιο, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο από χτύπημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο και ως εκ τούτου αναμένεται και το αυριανό πρόγραμμα ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Εκτός πλάνων παραμένει ο Έργκις Κάτσε που ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τους «Ζωσιμάδες».

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Πρόβλημα με Μπερτόγλιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE