ΟΚΤΩ αλλαγές από τον Ηλία Χαραλάμπους!

ΟΚΤΩ αλλαγές από τον Ηλία Χαραλάμπους!

Οκτώ (!) αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Εθνικού για το σημερινό (18:00) ματς στο Δασάκι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, έκανε ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Ηλίας Χαραλάμπους, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, οι Περατικός, Ντεϊβίσον, Γκόρουπετς, Χουντόμπιακ, Χριστοφή, Παπαγεωργίου, Ζακπά και Σάβιτς, πήραν τις θέσεις των Κυπριανού, Κουσιάππα, Ντόλεζαλ, Ιωάννου, Κ. Ηλία, Μιγκελίτο, Πρόγιτς και Κουμή!

The post ΟΚΤΩ αλλαγές από τον Ηλία Χαραλάμπους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE