Με το… αγαπημένο του σύστημα ο «Πούρσα»; Το σενάριο για το ντεμπούτο με Ερμή

Με το… αγαπημένο του σύστημα ο «Πούρσα»; Το σενάριο για το ντεμπούτο με Ερμή

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε σε εποχή Σάββα Πουρσαϊτίδη με τον Ελλαδίτη κόουτς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του απέναντι στον Ερμή (20:00) για την 19η αγωνιστική και να καλείται να… αλλάξει την αγωνιστική εικόνα των γαλαζοκιτρίνων.

Μεγάλη έμφαση έδωσε στην ψυχολογία των παικτών του, αφού μετά τις τέσσερεις διαδοχικές ήττες, αλλά και την κακή συγκομιδή βαθμών, ήταν στο… πάτωμα. Ο Ελλαδίτης, αλλά και όλοι στο συγκρότημα του ΑΠΟΕΛ, γνωρίζουν πως δεν παίρνει άλλη… αναβολή το τρίποντο και ούτε που συζητάνε για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη ενάντια στους φτεροπόδαρους.

Ο 44χρονος τεχνικός, έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αφού ο ΑΠΟΕΛ από την αρχή της σεζόν, όχι απλώς έμεινε σε ρηχά νερά, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα μπει σε περιπέτειες.

Με λίγα λόγια, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος «βγήκε μπροστά» και ανέλαβε σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τους γαλαζοκιτρίνους, πρέπει να… μεταμορφώσει την ομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ερωτηματικό παραμένει το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ ο Ελλαδίτης προπονητής και ενδιαφέρον έχει να φανεί αν θα ακολουθήσει το «αγαπημένο» του 3-4-3 το οποίο χρησιμοποιούσε στη Νέα Σαλαμίνα.

Με ένα τέτοιο σενάριο, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σίλβα. Τριάδα στην άμυνα οι  Ζόρζε, Μερκής και Γουίλερ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Λουντέμο, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Ζαχίντ.

Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Κλωναρίδης, στο άλλο ο Εφραίμ και στην κορυφή ο Μπεν Σαχάρ.

The post Με το… αγαπημένο του σύστημα ο «Πούρσα»; Το σενάριο για το ντεμπούτο με Ερμή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE