ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποστ πριν το ΑΕΛ-Ομόνοια: «Οι δύο καλύτερες ομάδες (μέχρι σήμερα)» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Μαυρουδή και Παμπουλή από το παρελθόν

Ποστ πριν το ΑΕΛ-Ομόνοια: «Οι δύο καλύτερες ομάδες (μέχρι σήμερα)» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Μαυρουδή και Παμπουλή από το παρελθόν

Η παλιά δόξα της Ομόνοιας, Κλείτος Ερωτοκρίτου, λίγη ώρα πριν το ντέρμπι του τριφυλλιού με την ΑΕΛ για το ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής, ανάρτησε φωτογραφίες από το παρελθόν από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Η δημοσίευση του:

«ΞΑΝΑ ΝΤΕΡΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ…ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

Μετά από αρκετά χρόνια… Μεγάλη και κρίσιμη μάχη στο άδειο Τσίρειο λόγω πανδημίας… Υπό ομαλές συνθήκες το γήπεδο θα ήταν μικρό για να χωρέσει τις χιλιάδες φιλάθλους… Αγώνας μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων… που έδωσαν πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο… Αγώνας μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων (μέχρι σήμερα), κατά γενική ομολογία, του φετινού πρωταθλήματος… Ευχή μου να γίνει ένας αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με ΗΘΟΣ και ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις φωτογραφίες με τους φίλους Μαυρουδή και Παμπουλή, δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του κυπριακού ποδοσφαίρου».

The post Ποστ πριν το ΑΕΛ-Ομόνοια: «Οι δύο καλύτερες ομάδες (μέχρι σήμερα)» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Μαυρουδή και Παμπουλή από το παρελθόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top