ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ερευνώνται τα κινητά της οικογένειας και ανακρίνεται ο επιζών αδερφός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ερευνώνται τα κινητά της οικογένειας και ανακρίνεται ο επιζών αδερφός

Τα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας Τσιομπάνογλου ερευνά η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για να ανακαλύψει περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα στο κατεχόμενο Λευκόνοικο, όπου 14χρονος φέρεται να σκότωσε τους γονείς του με όπλο ενώ κοιμόνταν τα ξημερώματα και στη συνέχεια το έστρεψε στον εαυτό του.

Μαζί με τις έρευνες, την αυτοψία στη σκηνή και τις νεκροψίες στις σορούς των τριών μελών της οικογένειας, στην «αστυνομική διεύθυνση» Αμμοχώστου κλήθηκε για κατάθεση ο μοναδικός επιιζών, ο 18χρονος Εράλπ Τσιομπάνογλου.

 Τ/κ ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι ο 14χρονος Τσινάρ Τσιομπάνογλου αντάλλαζε μηνύματα στο κινητό του πριν το στυγερό έγκλημα, όπως και ο αδερφός του Εράλπ, με τρίτα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αμφιλεγόμενη η οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Λιβάνου-Κύπρου κατά την Τουρκία

Αμφιλεγόμενη η οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Λιβάνου-Κύπρου κατά την Τουρκία

Η απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να επικυρώσει τη συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών με την Κυπριακή Δημοκρατία εγείρει αμφιλεγόμενα ζητήματα κυριαρχίας και διαχείρισης ενεργειακών πόρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE