ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ερευνώνται τα κινητά της οικογένειας και ανακρίνεται ο επιζών αδερφός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ερευνώνται τα κινητά της οικογένειας και ανακρίνεται ο επιζών αδερφός

Τα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας Τσιομπάνογλου ερευνά η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για να ανακαλύψει περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα στο κατεχόμενο Λευκόνοικο, όπου 14χρονος φέρεται να σκότωσε τους γονείς του με όπλο ενώ κοιμόνταν τα ξημερώματα και στη συνέχεια το έστρεψε στον εαυτό του.

Μαζί με τις έρευνες, την αυτοψία στη σκηνή και τις νεκροψίες στις σορούς των τριών μελών της οικογένειας, στην «αστυνομική διεύθυνση» Αμμοχώστου κλήθηκε για κατάθεση ο μοναδικός επιιζών, ο 18χρονος Εράλπ Τσιομπάνογλου.

 Τ/κ ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι ο 14χρονος Τσινάρ Τσιομπάνογλου αντάλλαζε μηνύματα στο κινητό του πριν το στυγερό έγκλημα, όπως και ο αδερφός του Εράλπ, με τρίτα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE