Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Μάλιστα ο Ελλαδίτης αμυντικός έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την Κυρία το πρωτί της Παρασκευής ενώ απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του.
Ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών – ποδοσφαιριστριών.
*Ζητήθηκε από την ΕΠΟ για λογαριασμό της Ανόρθωσης το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Σπυρίδωνα ΡΙΣΒΑΝΗ (03/01/1994).
*Η Δόξα Κατωκοπιάς ενέγραψε στο δυναμικό της τον Frederic BULOT.
*Ζητήθηκε από την Τουρκική Ομοσπονδία για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Idir OUALI (21/05/1988).
*Ο Εθνικός Άσσιας ενέγραψε στο δυναμικό του τον Ανδρέα ΔΡΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ.
*Η Νέα Σαλαμίνα – Αρτοποιεία Πύργος ενέγραψε στο δυναμικό της την Claudia CHIPER.
The post Η πρώτη μεταγραφή της Ανόρθωσης είναι ΕΔΩ – Έκανε προπόνηση, περιμένουν και τα χαρτιά του! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




