ΚΥΠΡΟΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα κατεχόμενα: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς – Πρόκειται για μητέρα, πατέρα και γιο – Το επικρατέστερο σενάριο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα κατεχόμενα: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς – Πρόκειται για μητέρα, πατέρα και γιο – Το επικρατέστερο σενάριο

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο τρία μέλη της ίδιας οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά στο σπίτι τους μέσα σε λίμνη αίματος.

Πρόκειται για τον πατέρα τη μητέρα και τον 14χρονο γιο της οικογένειας, ενώ από το μακελειό φαίνεται πως έχει γλυτώσει το άλλο παιδί ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Yeni Duzen ο 14χρονος γιος, σκότωσε τη μητέρα του, τον πατέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως σημειώνεται είναι μια πληροφορία που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την ψευδοαστυνομία.

Άγνωστος παραμένει και ο λόγος που σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία αφού ο 18χρονος γιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε ακόμα να δώσει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE