ΚΥΠΡΟΣ: Εγκληματίες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στο νησί - Σοβαρές οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται

ΚΥΠΡΟΣ: Εγκληματίες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στο νησί - Σοβαρές οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται

Η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη 7/1 στη σύλληψη δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης. 

Η πρώτη σύλληψη αφορούσε 52χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (Από τις Ελληνικές Αρχές) για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών για υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. 

Η δεύτερη σύλληψη αφορούσε 33χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (Από τις Ελληνικές Αρχές) για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών για υπόθεση ληστείας, κλοπής, παράνομης οπλοφορίας κ.ά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE