ΠΑΦΟΣ: Μόλις τον πλησίασαν οι αστυνομικοί πάτησε γκάζι - Χειροπέδες σε 30χρονο

ΠΑΦΟΣ: Μόλις τον πλησίασαν οι αστυνομικοί πάτησε γκάζι - Χειροπέδες σε 30χρονο

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Πάφου) ενώ διενεργούσαν χθες Πέμπτη 7/1 το μεσημέρι τροχονομικούς ελέγχους στην Πάφο, έκαναν σήμα σε οδηγό (κινείτο με ταχύτητα 81χλμ αντί 50) να σταματήσει για έλεγχο. 

Ο οδηγός, ενώ αρχικά ελάττωσε ταχύτητα και στάθμευσε το όχημά του για έλεγχο, όταν τον προσέγγισαν τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονος, ο οποίος είχε στερηθεί του δικαιώματος από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών να κατέχει άδεια οδήγησης. 

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε σωματική έρευνα που του έγινε στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,5 γραμμάριου περίπου.

Η Τροχαία και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE