Στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ

Στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ελβετίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας "Blick" την Πέμπτη (7/1), η οποία επικαλείται τα λόγια της κόρης του άλλοτε πανίσχυρου παράγοντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος της νοσηλείας του.


"Ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο. Πηγαίνει ολοένα και καλύτερα κάθε μέρα, αλλά χρειάζεται χρόνο και ξεκούραση", δήλωσε η Κορίν Μπλάτερ Αντενμάτεν, στην εφημερίδα, με το άρθρο να συμπληρώνει (βάσει των όσων υποστηρίζει η κόρη του) πως ο 84χρονος Μπλάτερ "...είναι σε σοβαρή κατάσταση χωρίς όμως η ζωή του να κινδυνεύει".

Ο επί 17 χρόνια πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, παραιτήθηκε από τη θέση του το 2015, έπειτα από την έναρξη μίας μεγάλης έρευνας διαφθοράς που είχε ως επίκεντρό της, αρκετούς ανώτερους αξιωματούχους της FIFA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE