Survivor: Άνω κάτω έγιναν οι Μαχητές με την Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor: Άνω κάτω έγιναν οι Μαχητές με την Ασημίνα Ιγγλέζου

Την πρώτη της εβδομάδα στο Survivor έκλεινε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο επεισόδιο της Πέμπτης. Οι συμπαίκτες της, όμως, στην παραλία των Μαχητών φαίνεται πως δεν είδαν με καλό μάτι την όποια… συνεισφορά της όμορφης ξανθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, ο Νικόλας Ασημακόπουλος δεν δίστασε να ανοίξει δημόσια πυρά προς την Ασημίνα Ιγγλέζου με εκείνη να προσπαθεί να υποστηρίξει τον εαυτό της. «Στις τέσσερις μέρες έχει υψώσει κεφάλι» δήλωσε, στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης των Μαχητών.

 

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE