Ο Καραβίδας τον… ΕΣΤΕΙΛΕ στη Λάρνακα!

Ο Καραβίδας τον… ΕΣΤΕΙΛΕ στη Λάρνακα!

Ο Αλεξάντερ Πάντιτς, ο οποίος είχε γίνει «μήλον της έριδος» τον τελευταίο καιρό για ΑΕΛ και ΑΕΚ, καταλήγει τελικά στην ομάδα της Λάρνακας σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Σέρβος αμυντικός της Δόξας, είχε ανανεώσει με την ομάδα της Κατωκοπιάς μέχρι το 2022, ωστόσο, η πρόταση της ΑΕΚ φαίνεται να ικανοποίησε τον πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα.

Ο 28χρονος «έπαιξε» έντονα για την ΑΕΛ, αφού ήταν διακαής πόθος του Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά, όπως όλα δείχνουν, είναι μια ανάσα από το να «μετακομίσει» στη Λάρνακα αντί στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από το ρόστερ της ΑΕΚ θα διαγραφεί ο Μοϊσόφ για να πάρει τη θέση του ο Πάντιτς.

The post Ο Καραβίδας τον… ΕΣΤΕΙΛΕ στη Λάρνακα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE