Καμπανάκι από Μέρκελ: Οι πιο δύσκολοι μήνες της πανδημίας είναι ακόμα μπροστά μας

Καμπανάκι από Μέρκελ: Οι πιο δύσκολοι μήνες της πανδημίας είναι ακόμα μπροστά μας

Δεν είναι ακόμα δυνατή η λήξη συναγερμού για τον κορωνοϊό, όπως ξεκαθάρισε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Οι πιο δύσκολοι μήνες έρχονται, τόνισε η Μέρκελ, ενώ η Γερμανία παραμένει σε lockdown λόγω του κορονοϊού.  

«Φυσικά και έχουμε τους πιο δύσκολους μήνες της πανδημίας ακόμα μπροστά μας - νομίζω ότι αυτό μπορούμε να το υποθέσουμε. Ωστόσο, αυτό συνδυάζεται και με λίγη ελπίδα λόγω των εμβολίων που είναι τώρα διαθέσιμα», δήλωσε η Μέρκελ σε κλειστή συνάντηση των βουλευτών της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag), όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE