Τραγωδία στην Αίγυπτο: Πέθαναν όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ Covid

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Πέθαναν όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ Covid

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο El Husseineya Central Hospital της Αιγύπτου στο οποίο νοσηλεύονταν ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς μία πτέρυγα του ιδρύματος έμεινε χωρίς οξυγόνο με αποτέλεσμα να πεθάνουν όλοι οι νοσηλευόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, επτά άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους από το συμβάν, όλοι τους θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των θανάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο όπου το προσωπικό του νοσοκομείο φαίνεται να κάνει τεχνητές αναπνοές σε δεκάδες νοσηλευόμενους για να τους σώσει, ενώ την ίδια ώρα ακούγονται φωνές, κλάματα αλλά και συναγερμοί από αναπνευστήρες.

Πρέπει να σημειωθεί πως αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί πριν λίγες εβδομάδες στο Zefta General Hospital, με αρκετούς ασθενείς να πεθαίνουν.

ΠΗΓΗ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE