ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγιού χωρίς άδεια

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγιού χωρίς άδεια

Εξώδικο πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία Πάφου σε 24χρονο για υπόθεση κυνηγίου χωρίς τη σχετική άδεια. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες μέλη του Ταμείου Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο χωριού της Επαρχίας Πάφου, ηλικίας 24 ετών, ο οποίο κυνηγούσε με κυνηγετικό όπλο σε τοποθεσία στις Κάτω Αρόδες.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια κυνηγίου και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας, όπου παραλήφθηκε το κυνηγητικό όπλο (ΔΟΚΟ) ως τεκμήριο και 43 πλήρη φυσίγγια.

Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ακολούθως εξώδικο πρόστιμο 2.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE