Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον… ΚΟΝΤΡΑΡΕ ο «Πούρσα» – Τώρα τον έχει παίκτη και τα ΕΙΠΑΝ στην… πρώτη (ΦΩΤΟ)

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον… ΚΟΝΤΡΑΡΕ ο «Πούρσα» – Τώρα τον έχει παίκτη και τα ΕΙΠΑΝ στην… πρώτη (ΦΩΤΟ)

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση σήμερα (Τετάρτη 06-01-2021) ως κόουτς του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε: 

Η πρώτη υπό τις οδηγίες «Πούρσα» στον «Αρχάγγελο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεταξύ των φωτογραφίων που ανάρτησε ο ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε και αυτή η πιο κάτω, τετ α τετ Σάββα Πουρσαϊτίδη και Γιώργου Μερκή.

Κακά τα ψέματα, εδώ και χρόνια που είναι στα Κυπριακά γήπεδα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο δε και ως προπονητής, είχε ως αντίπαλο τον Γιώργο Μερκή, στις ομάδες του Κύπριου αμυντικού (Απόλλωνα πριν και ΑΠΟΕΛ μετά).

Τα είπαν οι δυο τους στη σημερινή προπόνηση και σίγουρα στο μυαλό τους έχουν τον προβληματισμό και τις σκέψεις για το πως θα ανακάμψει ο ΑΠΟΕΛ από εδώ και πέρα και να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Σ.Ν.

The post Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον… ΚΟΝΤΡΑΡΕ ο «Πούρσα» – Τώρα τον έχει παίκτη και τα ΕΙΠΑΝ στην… πρώτη (ΦΩΤΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.