Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή
Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.
«Η ανακοίνωση μας είχε ως στόχο να αποδείξει πόσο πρόχειρη και στα όρια της συγκάλυψης ήταν η δουλειά που έκανε ο Στέλιος Νικολάου στο πόρισμα του. Αναφέρονται δύο περιπτώσεις που υπάρχει παραβίαση πρωτοκόλλου. Είναι δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις. Ο κύριος Νικολάου επέλεξε να πάρει καταθέσεις μόνο από τρία άτομα. Δύο από το ΑΠΟΕΛ και έναν από την Ομόνοια, ενώ υπήρχαν ένα σωρό άλλα άτομα που ήταν άμεσα εμπλεκόμενα. Ο κύριος Νικολάου έμεινε φανερά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης με το πόρισμα. Η ΚΟΠ θα πρέπει να αποβάλει από τους κόλπους της τον κύριο Νικολάου».
The post «Ο Νικολάου έμεινε φανερά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης – Πρέπει να τον αποβάλει η ΚΟΠ» appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις