Κυπριανού: «Δεν ήταν πέναλτι – Περήφανοι για την προσπάθεια»

Κυπριανού: «Δεν ήταν πέναλτι – Περήφανοι για την προσπάθεια»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Εθνικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ο Δημήτρης Κυπριανού.

Οι τοποθετήσεις του:

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Δόθηκε ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν. Είχαμε ένα πέναλτι μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε την κατοχή, όχι όμως πολλές ευκαιρίες. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Δεν έχουμε καιρό για να κατεβάζουμε κεφάλια. Τα τελευταία τέσσερα ματς δείξαμε πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είμαστε. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα ενάντια στις μεγάλες ομάδες.».

The post Κυπριανού: «Δεν ήταν πέναλτι – Περήφανοι για την προσπάθεια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE